Servis koles

Servisiranje kolesa je sestavni del kolesarjenja in ga lahko opravite tudi pri nas. Nudimo kakovosten servis koles za vse vrste koles, tako da kolo pred servisiranjem tudi temeljito očistimo, nato naoljimo vse vitalne dele, preverimo delovanje zavor, menjalnikov in ostalih komoponent, odpravimo zračnost ležajev ter poskrbimo za centriranje obročnikov. V primeru poškodb okvirja ali komponent, vas na njih opozorimo in vam tudi svetujemo, kako jih odpraviti. Opravljamo tudi sestave koles po željah ter raznovrstne nadgradnje in dodelave kolesa.

Vsako kolo je treba vsaj enkrat letno pregledati in po potrebi opraviti vzdrževalne posege – najbolj primeren čas za t. i. letni servis pa je ob koncu sezone ali pozimi, ko je gneča v servisu manjša. Hkrati pa bo vaše kolo tako vedno pripravljeno na novo sezono.

Letni servis zajema pregled okvirja, čiščenje kolesa, vseh delov na kolesu, podmazovanje in čiščenje gibljivih delov tudi koleščkov menjalnika in vijakov opor ter objemk.

Letni servis kolesa je dobro opraviti pred prihajajočo sezono do meseca marca ali v jesenskih mesecih ko končamo z aktivnim kolesarjenjem.

Za servis nas lahko pokličete na

  • 070 818 301 ali nam pišete na info@kcbonca.si